Sagenfestival

Terug naar het programma
image

zaterdag 24 september 2022

Aanvang: 19:00

Prijs: € Vrije gift pp

Locatie: Veenmuseum, Paterswal 11 7671 TB, Vriezenveen

Natuurlijk beginnen wij dit culturele seizoen ook weer met het Sagenfestival. Al vele jaren wordt dit verhalenvertelavondje gehouden in het lommerrijke Veenmuseum aan de Paterswal in Westerhaar.

Verschillende vertellers laten het publiek genieten van spannende, humoristische en mysterieuze verhalen. De vertellocaties zijn in of nabij de veenhuisjes op het museumterrein. De traditionele Heksensoep ontbreekt ook dit jaar niet. Lekkere warme soep, waarbij je je nooit af moet vragen wat er allemaal in zit ... Het verwarmt in ieder geval goed! Muziek is er ook wel ergens op het terrein om het nog stemmiger te houden, terwijl de jeugdgroep van het Muziekgezelschap Servus eveneens een leuke trekker is voor de jongere gasten. Zij maakt er ongetwijfeld een feest van. theater

Het treintje brengt het publiek graag naar de vertellocaties over het hele terrein. Altijd leuk voor de kinderen, die van harte welkom zijn, maar voor ouderen is dit treinritje ook prachtig. En gemakkelijk. Want het wordt snel donker en de korte bosweggetjes van de perronnetjes naar de vertelhuisjes zijn niet geplaveid. Goede schoenen aantrekken is dus aan te bevelen.

Op het terras wordt er een drankje geschonken en het museum is die avond ook te bekijken.

www.theaterturf.nl - www.veenmuseum.nl